TEKNO DAVRANIŞ

Sayın Velillerimiz okulumuzda olumlu davranış değişikliği sağlamak ve güzel davranışları pekiştirmek adına oluşturduğumuz teknofest projesi "Tekno Davranış" ile farkındalıklar oluşturmayı amaçlıyoruz. Proje ekibimiz Emel DEMİR, Birgül Pekin Bozkurt ile öğrencilerimizden Ömer DEMİR ve Fatih Karadaş ile çalışmalarımızı yapacağız. Alelerimizden haftalık olarak belirlediğimiz davranışları evde de uygulamaya özen göstermeleridir. Bu davranışlar içim web 2.0 araçları ile öğrenme ve pekiştirme destekleri sunacağız. Çalışma takip için okul web sayfamızı ve sınıf whats app web sayfasında öğretmenlerimizin bilgilendirmelerini lütfen takip ediniz. Okul-Aile- Öğretmen işbirliğiyle çocuklarımızda olumlu davranış değişiklikleri sağlayacağız. Şimdiden destekleriniz ve özeniniz için teşekkür ediyoruz.