KADROMUZ

Cavit ÇALIŞKAN - Okul Müdürü

ÖĞRENİM GEÇMİŞİ:Şanlıurfa-Merkez Şehitlik İlkokulu. Şanlıurfa-Merkez İmam-Hatip Ortaokulu. Şanlıurfa-Merkez İmam-Hatip Lisesi. Dicle Ünv. Siirt Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği. Eskişehir Anadolu Ünv. Açıköğretim Fak. 2+2 Lisans Tamamlama (Sosyal Bilgiler).

GÖREV GEÇMİŞİ:İlk göreve başlama:07.12.1990 Görev yaptığı okullar:Trabzon-Araklı Aytaş İlkokulu.  Trabzon-Araklı Aytaş Merkez İlkokulu.  Şanlıurfa-Bozova Soğukkuyu İlkokulu. Şanlıurfa-Bozova Gölbaşı İlköğretim Okulu. Şanlıurfa-Bozova Pınar İlköğretim Okulu. Şanlıurfa-Merkez Akziyaret İlköğretim Okulu. Şanlıurfa-Eyyübiye Yıldıztepe İlköğretim Okulu. Şanlıurfa-Eyyübiye Yıldıztepe Ortaokulu. Şanlıurfa-Eyyübiye Akşemsettin İlkokulu. Şanlıurfa-Karaköprü İncirliova İlkokulu (03.08.2023 göreve başladı).